Kuinka pienyrityksen menestys pelataan? Tuletko vain selviytymään tai menestymään yrityksessäsi? Tuntuiko sinusta yrityksesi orja? Onko sinulla ollut tarpeeksi ja haluat päästä ulos? Tai sinulla ei ole ketään arvoista ottamaan yritykseesi.

Paras vaihtoehto voi olla myydä yrityksesi. Sinulla on mielessäsi hahmo, jonka haluat saavuttaa, mutta pystytkö saavuttamaan sen hinnan?

Keskustelu – MIKSI pitäisi vaivautua panostamaan

Ajattele vain sitä. Olet työskennellyt yrityksessäsi useita vuosia. Mutta oletko rakentanut oman pääoman liiketoimintaasi, mitä luulit? Näkevätkö näkyvyys arvon siinä?

Olet kuullut kaiken tämän melun ennen … oman yrityksen oman pääoman rakentamisesta, myynti- ja markkinointihankkeen rakentamisesta ja systemaatiosta, jotta voit rentoutua ja ottaa lomaa perheen kanssa tai laittaa yrityksen myyntiin – Tiedätkö, jotta voit myydä sen ansaitsemallasi hinnalla. Olet lukenut sen, olet ehkä kuullut sen, mutta kiinnititkö siihen todella huomiota?

Mitä tarinaa haluat kirjoittaa itsestäsi? Mitä perintöä haluat jättää perheellesi? Suunnitteletko seuraavaa liikettäsi – älykäs tapa, kannattavin tapa? Haluat lähteä ehdoillasi ansaitsemallasi hinnalla, jotta voit hyötyä tulevina vuosina.

Järjestelmä ja luo järjestelmä kaikelle mitä teet

Liiketoiminta, joka riippuu omistajasta toimiakseen ja selviytyäkseen, ei ole varallisuuden rakennuskone – se on ansa.

Järjestelmä voidaan määritellä toistettavana prosessina, joka tuottaa voittoa.

Kun sinulla on toistettava prosessi, voit laajentaa liiketoimintaasi ja varallisuuttasi. Kolme aluetta, jotka sinun on järjestelmästettävä, ovat:

1. Myynti ja markkinointi

2. Tuotteiden tai palveluiden toimittaminen ja tuotanto

3. Hallinto ja tilit

Sinun on luotava toistettava järjestelmä, joka hallitsee näiden kolmen alueen toimintaa.

Järjestelmä myynti- ja markkinointijärjestelmäsi: tärkein järjestelmäsi …

Miksi? No, yksinkertaisesti siksi, että jos et voi myydä tuotteitasi tai palveluitasi mukavalla voitolla, sinulla ei ole liiketoimintaa, selkeää ja yksinkertaista.

Näiden järjestelmien kehittämisen taustalla on luoda rahaa tuottava kone sinulle ja kenelle tahansa muulle, joka ehkä haluaa ostaa yritykseesi. Se on se, oletko siellä vai et. Huolimatta siitä, kuinka hyvä olet, jos yritys on riippuvainen jatkuvasta panoksestasi, sinulla on raja siihen, kuinka paljon voit tehdä ja voitot, joita voit saada kyseisestä liiketoiminnasta.

Ja yritys, jolla on rajoituksia, ei ole keino luoda taloudellista riippumattomuutta ja henkilökohtaista vapautta sinulle tai joku muu, eikö niin? Ei tietenkään.

Tee se oikein, ja tämä järjestelmä todella johtaa yritystäsi puolestasi. Joten voit mennä lomalle perheen kanssa. Tai vie lomapäivä pelata golfia tai mennä kalastamaan. Tai mitä muuta haluat tehdä.

Järjestelmä antaa sinulle vapauden tehdä niin kuin haluat.

Sen sijaan, että antaisit yrityksen ajaa sinua.

Järjestelmä ja jatka tekemistä, mikä toimii

Älä muuta mitään, mikä toimii sinulle, kunnes sinulla on jotain parempaa korvata se. Tapa ansaita rahaa liiketoiminnassa on jatkaa saman prosessin toistamista uudestaan ja uudestaan kehittämäsi järjestelmän mukaan. Tämä on paljon tapa

Sinun on asetettava tavoitteesi, testattava ideasi, kehitettävä niitä, markkinoitava niitä ja systemoitava koko prosessi jokaiselle uudelle projektille tai yritykselle. Tämä on paljon työtä.

Juuri mitä McDonalds-hampurilaketju teki. He muuttivat yhden ravintolan … rahakoneeksi.

Kaikki alkoi, kun Ray Kroc -niminen myyntimies kiehtoi siitä, että pieni veljeskunta, jonka omistavat veljet McDonald, ostivat niin paljon pirtelökuppeja ja sekoittimia. Joten hän osti oikeudet “kopioida” niiden toiminta muissa paikoissa. Hänen ajatuksensa aloitti aivan uuden tavan luoda varallisuutta nimeltä franchising.

Järjestelmä loppuunmyytyä varten

Kaikki menestyneet (ja varakkaat) yritysomistajat tietävät, että useimmissa tapauksissa voit ansaita paljon enemmän myymällä yrityksesi eikä johtamalla sitä. Sadat ihmiset etsivät yrityksiä, jotka ovat jo menestyksekkäästi vakiintuneita ja toimivia. Kaikki haluavat ostaa “rahaa tekevän koneen”. Jopa pienet yrittäjät voivat “rahaa” tästä myymällä huipulla.

Liikevälittäjä kertoi minulle kerran, että tuhansista ihmisistä, joita hän näkee vuosittain, on vain 20-30 erittäin menestyvää operaattoria. Suurin osa heistä ansaitsee rahaa rakentamalla menestyvää yritystä – Tiedätte sellaisen, jolla on toistettava prosessi, joka tuottaa voittoa, erityisesti järjestelmällisen myynti- ja markkinointimoottorin avulla.